A Montbrú seguim en la nostra aposta per a la innovació en l’elaboració de formatges embotits, com és el nostre Cheesefuet.

Enguany hem treballant juntament amb l’IRTA, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, i Friban Group dins el projecte Embochees, per desenvolupar la tecnologia de fabricació i el sistema de maduració d’aquest nou tipus de formatge.

En voleu saber més? ⬇

El Cheesefuet, que ja el 2019 va ser el guanyador del premi PITA d’innovació de producte en la categoria d’agroindústria que atorga el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, és un formatge de cabra elaborat com no s’havia fet mai abans.

Montbrú elabora aquest producte mitjançant una fórmula patentada per la marca que combina diferents tècniques formatgeres aplicades en una quallada i que ens permet aconseguir un formatge embotit dins d’una tripa vegetal.

Com sempre diu l'Oriol Antúnez, el nostre mestre formatger: El Cheesefuet representa una nova forma de consumir el formatge i amb això volem acostar el formatge artesà de cabra al gran públic!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.